minis - MD

Wat leuk dat je op de minipagina van volleybalvereniging FAMA komt kijken! Bij FAMA spelen de mini's Cool Moves Volley (CMV). Dit is samengesteld door de Nederlandse Volleybal Bond (Nevobo). CMV is speciaal voor kinderen tussen de zes en dertien jaar en heeft verschillende niveaus waarmee de mini's stap voor stap leren volleyballen. Alle onderdelen komen aan bod: vangen, opslaan, passen, bovenhands spelen, smashen en blokkeren. 

FAMA heeft elf miniteams en een enthousiaste groep ouders die de trainingen verzorgen en bij wedstrijden ondersteunen. Het enthousiastme en de snelle groei zijn niet onopgemerkt gebleven want in april 2013 was de mini-afdeling een van de winnaars bij het Sportgala van Midden-Drenthe. Hoera! 

 

Krijg je geen genoeg van Cool Moves Volleybal? Print dan een van de kleurplaten uit, kleur ze in of bekijk een leuk filmpje op youtube. 

nevobo-logo

Het overgrote deel van de teams komt uit in de nevobocompetitie. Kijk voor de programma's en standen op het logo. 

“SponsorKliks,Draag jij Fama een warm hart toe en doe je ook geregeld inkopen via grote webshops als Wehkamp, Bol.com of Zalando? Gebruik dan deze banner, zoek via sponsorkliks de webshop en Fama ontvangt door jouw aankoop een financiële bijdrage. Gratis en voor niets!